Начало / За нас

За нас

Фирма „Джеки Авто ЕООД“ – наследник на ЕТ“Джеки“ , създадена през 1995 година, като в началото се занимава основно с продажбата на автомобилни резервни части. През 1999 фирмата става представител на Авиатранс която е официален вносител на водешите италиански марки в автомобилното почистване  MAFRA и LAVOR за град Габрово и региона, през 2003 година фирмата отваря клон в град Кърджали и става оторизиран представител за Кърджали и Смолян.  През изминалите години колективът ни е събрал доста опит с които да можем да бъдем максимално полезни и ефективни  на нашите клиенти.

Ние предлагаме богата гама почистващи препарати и машини за почистване.

MA*FRA
Продукти за екстериорно и интериорно почистване на автомобили, дезинфекциращи препарати, други почистващи и поддържащи продукти за професионална употреба.

Lavor
Професионални и битови почистващи системи и аксесоари, прахосмукачки , екстрактори, пароструйни и водоструйни системи, подопочистващи и сметосъбиращи автомати.

Ready System
Почистващи системи и аксесоари за интериорно почистване на хотели, болнични заведения, магазини, офиси. Камериерски колички, колички за събиране на отпадъци, мопове, микрофибърни кърпи, скуиджита.

Sutter
Санитарна и кухненска хигиена, пълна гама продукти за хранително- вкусовата промишленост, препарати за запечатване, почистване и поддържане на всякакви видове подови настилки.

Автомивки на самообслужване

Фирмата предлага обурудване на автомивки на самооблсужване с качествени италиански помпи на конкурентни цени.

Магазин “ Мафра“ в гр.Кърджали