FALLOUT IRON REMOVER 500МЛ

12.40лв.

Описание

Fallout Iron Remover е специално разработен, за да премахне това, което класическите почистващи препарати за джанти не могат. Продуктът е високоефективен, не съдържа киселина и е идеален за всички стоманени и леки джанти, както и за хромирани и полирани джанти. Благодарение на иновативната си формула, той химически преобразува и разтваря остатъците от метални частици, които са проникнали в боята, създавайки пурпурен разтвор, който може лесно да се изплакне.

Продуктът е нетоксичен, има балансирано pH и може да се използва върху каросерията. Fallout има характерен мирис на сяра, поради което препоръчваме да се използва на открито и проветриво място.

Начин на употреба

За деконтаминация на джанти:
1. Нанесете Fallout Iron Remover върху ръба и оставете да действа около 3/4 минути, без да оставяте да изсъхне. Докато действа, придобива характерния лилав цвят, който почиства и обезмаслява дълбоко.
2. Помогнете си с четка, за да премахнете дълбоките замърсявания, дори между спиците и най-трудно достъпните междини. След това продължете с изплакване с много вода и подсушете с микрофибърна кърпа.
3. За да получите най-добрата деконтаминация, при силно замърсени джанти, се препоръчва да използвате препарат за почистване на джанти и гуми и да изплакнете и подсушите внимателно.

За да деконтаминация на каросерия:
1. Измийте и подсушете колата.
2. Нанесете от разстояние 60 см, за широк спектър на действие. Продължете панел по панел и половината кола наведнъж, за да избегнете изсъхването на продукта върху боята.
3. Изчакайте 2/3 минути за реагиракция с железните частици, да придобие характерния лилав цвят, след което продължете с изплакване.