FALLOUT Iron Remover, 500 мл

12.40лв.

Описание

Описание:

  • 500 мл

Замърсяванията от метални частици, отложени по каросерията или проникнали в боята на джантите, не могат да бъдат премахнати с класическите методи за почистване.

Fallout Iron Remover е специално разработен, за да премахне това, което класическите почистващи препарати за джанти не могат. Продуктът е високоефективен, не съдържа киселина и е идеален за всички стоманени и леки джанти, както и за хромирани и полирани джанти. Благодарение на иновативната си формула, той химически преобразува и разтваря остатъците от метални частици, които са проникнали в боята, създавайки пурпурен разтвор, който може лесно да се изплакне.

Продуктът е нетоксичен, има балансирано pH и може да се използва върху каросерията. Продуктът има характерен мирис на сяра, поради което препоръчваме да се използва на открито и проветриво място.

Употреба:

За деконтаминация на джанти:
1. Нанесете Fallout Iron Remover върху ръба и го оставете да действа около 3/4 минути, без да оставяте повърхността да изсъхне. Неговата иновативна формула се характеризира със специален индикатор, който реагира с металните частици, присъстващи на ръба, като ги разтваря. Докато действа, придобива характерния лилав цвят, който почиства и дълбоко обезмаслява третираната повърхност.
2. Помогнете си с четка, за да премахнете замърсяването в дълбочина дори между спиците и в най-трудно достъпните междини. След това продължете с изплакване на ръба с много вода и подсушете с микрофибърна кърпа.
3. За да получите най-добрата деконтаминация, ако джантата е силно замърсена, за предпочитане е първо да използвате препарат за почистване на джанти и гуми и да изплакнете и подсушите внимателно.

За да деконтаминация на каросерия:
1. Измийте и подсушете колата.
2. Дозирайте продукта на разстояние 60 см, за да има широк спектър на действие. Продължете панел по панел и половината кола наведнъж, за да избегнете изсъхването на продукта върху боята.
3. Изчакайте 2/3 минути за реагиракция с железните частици, да придобие характерния лилав цвят, след което продължете с изплакването.

Внимание!
Предотвратете контакта на продукта с чугунени спирачни апарати, богати на железни вещества. Не използвайте върху горещи повърхности.
За да поддържате правилния външен вид на джантите, деконтаминирайте джантите приблизително на всеки 3000 км.