MANGUSTA

178.90лв.

Описание

ПРЕПАРАТ „БЕЗКОНТАКТНО – NO TOUCH”ИЗМИВАНЕ, ПЕНЛИВ

 

MANGUSTA /MONGOOSE/Мангуста представлява висш израз на научни разработки на МА-ФРА по отношение на почистващите препарати: в действителност тази нова формула гарантира мощно почистващо действие и полир ефект, с приложение за почистване на всякакъв тип автомобили.
Високо-пенлив и ароматизиран, безопасен към гумените части, без усилие разгражда всякакъв вид замърсявания (грес, масло, смог, мушички, бензин), като осигурява лъскав блясък ефект върху всички пластмасови части.
Ефективен при твърди и средно-твърди типове вода и подходящ при всякакви температури, изсъхва бавно под слънчева светлина, и е лесен и бърз за изплакване,съдържа лесно биоразградими повърхностно-активни вещества, съвместими с всеки тип пречистване на водата или методи за рециклиране. ВНИМАНИЕ: не използвайте върху мотоциклети.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА И РАЗРЕЖДАНЕ: с небулизатор -пръскачка за пяна, разредете1:20–1:50 във вода, в зависимост от интензивността на замърсяването за почистване. С пянообразувател към пистолет, използвайте в чист вид или в съотношение 1:5 с вода, в зависимост от мръсния слой за елиминиране. След като сте разредили продукта, пулверизирайте и нанесете върху повърхността, започвайки отдолу нагоре, по този начин разпределяйки по-равномерно. При тъмни на цвят бои, стари или потъмнели-опетнени бояджийски покрития, е препоръчително първо да се охлади повърхността с вода, преди да се нанася продукта.

 

Разфасовка:туба 25л

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MANGUSTA”