SUPER MAFRASOL FOAM, 25кг

194.50лв.

Описание

SUPERMAFRASOL FOAM е силно гланциращ препарат за бързо предизмиване на автомобили, камиони, цистерни, брезенти, автобуси, двигатели, работещи машини. Разхлабва и премахва мръсотията и се отмива лесно.

Той е щадящ към цветовете и пластмасите и може да се използва в затворени или слабо вентилирани помещения. Нежен към цветовете на боята. Благодарение на технологията Energy Safe, той може да се използва без топла вода, като по този начин спестява потребление на електроенергия или газ, необходими за отоплението му, и поради тази причина е идеален за автомивки на самообслужване.

Продуктът е произведен в съответствие със стриктния стандарт 14001, свързан с управлението на околната среда. Не съдържа NTA или EDTA, осигурявайки бърза биоразградимост, с пречистватели, които използват биологични системи. Той може да издържи на високо разреждане дори в твърда вода и може да премахне насекомите и слоя от трафик или замърсявания, които са полепнала по превозното средство в продължение на години.

Не е необходимо да използвате гъба или четка, поради което се препоръчва и за безконтактни автомивки с пянообразуваща система. Съвместим е с ваксите за автомивка и може да се използва за предизмиване, преди превозното средство да влезе в тунела или четкоква автомивката, без да пречи на сушенето. Продукта е с приятен аромат.

Употреба:

Предизмиване с пръскачка: 1:30 до 1:60 с вода.

Автомивки: емолиент/джанти 10-30 мл/кола.

Безконтактно измиване: 80-150 мл/автомобил.

Автомивка на самообслужване: 20-40 мл/автомобил.

За пръскане на джанти: разреждане 1:10 с вода.

Против мушици се дозира с пръскачка: 1:30 с вода.

Пистолет за пяна: 1:4 до 1:5

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
Да не се използва върху мотоциклети. Продуктът е безопасен в препоръчителните дози.