Начало / Условия за ползване

Условия за ползване

На страниците на онлайн-магазина на фирма „Джеки Авто ЕООД” се предоствя информация за продуктите, които фирмата предлага отнасяща се за 1(един) брой. Посочената цена не включва цената за доставка. В описанието на продуктите са включеникратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка и цена.

При поръчка, потребителят посочва основните параметри според дадените в онлайн-магазина опции. Потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Потребителят няма право да извършва поръчка от името на друго лице. Поръчките за корпоративни клиенти, фирми и организации се извършват в хода на двустранно общуване на служителите на „Джеки Авто ЕООД” и корпоративния клиент.

Потребителят няма право да ползва програми за снемане на информация от сайта, както и да претоварва уебсайта с фиктивна информация (flood). При констатирани нарушения фирма „Джеки Авто ЕООД” собственник на онлайн-магазина ограничава достъпа до него на потребителя.

Потребителят няма право да разпространява чрез онлайн-магазина порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и други, обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на „Джеки Авто ЕООД” се свърже с него по телефон или e-mail за потвърждаване на заявката.

Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

С потвърждаването на поръчката потребителят извършва „електронно изявление“ по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите общи условия за ползване и ги приема.

Потребителят във всеки един момент може да откаже закупуването на дадена стока (продукт), което може да извърши с опцията „Изчисти“ на количката си за продукти или уведомявайки по указаните способи операторите на екипа на онлайн-магазина.

Доставка и плащане:
Доставката се извършва чрез куриер с наложен платеж за стока под 500 лева, за суми над 500 лева, доставката се извършва от „Джеки Авто ЕООД”, или от куриер за сметка на „Джеки Авто ЕООД”.