Waterless – Сухо измиване на коли 1000мл

35.40лв.

Категория:

Описание

Характеристики:
  • Измива, полира и предпазва в една стъпка без употреба на вода
  • Висока лубрикация
  • Подсилва цвета и придава копринено, лъскаво покритие
  • Формула против мръсотия: ограничава полепването на прах и мръсотия
  • Не създава кръгови петна, ивици или остатъци
  • Разредете 1:5 до 1:15
  • Напръскайте равномерно върху повърхността, която ще почиствате, на малки порции наведнъж (напр. панел);
  • Оставете продукта да навлажни повърхността, омекотявайки мръсотията;
  • Сгънете чистата микрофибърна кърпа на 4 части. Прекарайте първата страна на кърпата върху повърхността, като продължите в една посока, постепенно я повдигате, докато премахвате мръсотията;
  • След почистване завършете повърхността с нова, суха и чиста микрофибърна кърпа;
  • Продължете процеса на почистване, като използвате чиста страна на кърпата на всяка стъпка.
  • Waterless, от линията Maniac, е революционен почистващ препарат без използване на вода, който предлага изключителен блясък и е специално формулиран, за да бъде съвместим с нанотехнологични покрития. Този препарат може да се използва напълно безопасно дори под директна слънчева светлина или при високи температурибез да оставя следиивици или петна от изпаряване.

    ПОВИШАВА БЛЯСЪКА НА КАРОСЕРИЯТА С САМОЧИСТЯЩ ЗАЩИТЕН СЛОЙ
    Неговата иновативна формула, обогатена със синтетични полимери и екологичен лубрикант, Ви позволява да постигнете изключителен блясък на каросериите и хромираните повърхности.

    Waterless се отличава с лесно нанасяне, без да оставя следи или остатъци, като прави излишно полирането с чиста микрофибърна кърпа. Няма нужда да се притеснявате за случайни разпръскивания, тъй като всеки остатък от продукта може лесно да се отстрани с обикновена микрофибърна кърпа.

    Waterless оставя и защитен самочистящ слой върху каросерията, който ограничава залепването на прах и мръсотия, като поддържа автомобила чист за по-дълго време. Не само за автомобили, но идеален и за почистване на всяка повърхностот мотоциклети до самолети.

    С WATERLESS НАМАЛЯВАТЕ РИСКА ОТ ДРАСКОТИНИ
    Този препарат осигурява оптимална лубрикация по време на употреба с кърпа, намалявайки риска от микро-драскотини, причинени от механично въздействие. Синтетичните полимери във формулата повдигат и капсулират мръсотията, улеснявайки нейното отстраняване без да нараняват или драскат повърхността.

    Резултатът? Подобрен цвят и копринено лъскав завършек, който издържа дълго време.

    Важно е да се отбележи, че въпреки невероятните си възможности, този продукт не може напълно да замени традиционно измиване, особено когато става въпрос за отстраняване на кал или засъхнали замърсявания. Въпреки това, той може да бъде ценен съюзник в ежедневната поддръжка и грижа за автомобили.

    За най-добри резултати, силно препоръчваме използването на висококачествени микрофибърни кърпи. Тези кърпи са специално проектирани да предоставят нежно и почистване без драскотини на повърхността. Препоръчваме използването на поне 6-12 кърпи, за да измиете напълно и безопасно целият автомобил.
    Използването на висококачествени микрофибърни кърпи, заедно с Waterless от Maniac Line, позволява да постигнете ефективно почистване и да поддържате автомобила в оптимално състояние.

    МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ
    При високите температури, Waterless се изпарява бавно, гарантирайки безопасна работа без оставяне на остатъци или следи и намалявайки необходимостта от допълнителни финални стъпки. Ако, обаче, температурите са ниски, той се изпарява бързо, предотвратявайки образуването на петна, тъй като не преувлажнява излишно микрофибърната кърпа и не предизвиква следи и неестетични остатъци.