TRATTAMENTO 3 IN 1 PLASTICHE – ПЛАСТМАСА

14.60лв.

Описание

TRATTAMENTO 3 IN 1 PLASTICHE

ПОЧИСТВА – ВЪЗСТАНОВЯВА –  ПРЕДПАЗВА ТАБЛА, БРОНИ, УПЛЪТНЕНИЯ И КАЛНИЦИ

С ПЧЕЛЕН ВОСЪК

 

Пластмасовите детайли на автомобила, като табло, брони, уплътнения, са особено деликатни: микро-порите от повърхността им лесно абсорбират замърсявания и прах, в резултат, на което те по-бързо се износват и стареят.

За да почистите, обновите и защитите таблата, броните и пластмасовите повърхности, използвайте редовно TRATTAMENTO 3 IN 1PLASTICHE, ексклузивна формула, разработена от лабораториите на MA-FRA.

TRATTAMENTO 3 IN 1 PLASTICHE e микс от препарати, пчелен восък и защитни полимери, които гарантират ефективно и деликатно почистване на повърхностите, без омазняване.

Формулата гарантира ефикасна и дълготрайнаUVА защита и антистатична бариера, която забавя отлагането на прах и ранното напукване на пластмасата, също така допринася за изолиране на неприятните миризми, като оставя след себе си приятен и свеж аромат с дълготрайна активност.

Употреба: напръскайте продукта върху третираната повърхност, на малки дози и от разстояние около 20 см, без да прекалявате. Разнесете равномерно препарата.
Нето тегло: 500мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “TRATTAMENTO 3 IN 1 PLASTICHE – ПЛАСТМАСА”